Appartement interieur ontwerp

Luxe appartement interieur ontwerp laten maken

Wil je je appartement interieur upgraden, compleet veranderen of laten voldoen aan de eisen van deze tijd met een uitstraling die jou op het lijf geschreven is? Dan is Studio Solleveld inhuren voor het laten maken van een appartement interieur ontwerp, een slimme keuze. Wij ontwerpen appartement interieurs waarin je heerlijk kunt wonen en ontspannen in een omgeving die helemaal bij je past! Voel jij ook wel wat voor een mooi ontworpen appartement interieur en durf jij, net als wij dat doen, op een inspirerende manier de grenzen op te zoeken met design? Kies jij voor een modern luxe interieur of laat je je graag inspireren door onze appartement ideeën? Neem contact met ons op voor een interieur adviesgesprek voor je appartement. Hieronder lees je meer over wat Studio Solleveld op het gebied van appartement interieur ontwerp voor je kan betekenen.

Wie is MAATWERK
CONCEPT

Studio Solleveld is het bureau waar je terecht kunt voor interieur ontwerp met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij doen is durven! Wij prikkelen, inspireren en laten onze opdrachtgevers out of the box denken aan de hand van een appartement interieur ontwerp. Een beetje lef van beide kanten is hierbij wel nodig. Wij zoeken als interieurontwerpers altijd naar prikkelende ontwerpideeën en inventieve luxe oplossingen. Dat maakt ons werk leuk om te doen en levert je een modern appartement interieur op waarin je heerlijk kunt wonen.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Voor appartement interieur ontwerpen halen wij onze inspiratie overal vandaan. We reizen, kijken, luisteren en vertalen wat we om ons heen zien naar onze interieurontwerpen. We houden van contrasten. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld een strak en modern appartement interieur met een persoonlijke touch. Of juist een wat minder strak interieur, maar dan met een goede rode draad waarin onze appartement interieur ideeën goed naar voren komen. Ook humor en luxe hoeven wat ons betreft niet te ontbreken in een interieur ontwerp. We nemen je altijd mee in het verhaal achter het ontwerp. Zodat het voor jou past als een goede jas op maat!

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een goed en doordacht interieur appartement ontwerp te komen dat past bij je voorkeuren, doorlopen we een aantal stappen. Eerst bespreken we samen jouw wensen. Op basis daarvan maken we een opzet in de vorm van een moodboard. Hiermee zie je direct wat de stijl van ons interieurontwerp voor je appartement wordt. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke interieur ontwerp voor je appartement.

Binnenhuisarchitect Arnhem inhuren?

Wil je ook een luxe of modern appartement interieur ontwerp laten maken door Studio Solleveld, of wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08. Mailen kan ook naar info@studiosolleveld.nl.