Restaurant interieur

Restaurant interieur ontwerp laten maken

Wil je je bestaande restaurant omtoveren tot een nieuwe hotspot met een uitdagend en aantrekkelijk restaurant interieur? Of open je binnenkort een nieuw restaurant waarmee je vanaf dag één direct indruk wil maken op je gasten met een smaakvol restaurant interieur ontwerp voor je restaurant? Dan kun je niet om de talentvolle en ervaren interieurontwerpers van Studio Solleveld heen. Wij maken restaurant interieurontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen. Onze interieurontwerpen zijn altijd verrassend, verfrissend en spannend. Heb jij wel oren naar een vernieuwend restaurant interieur ontwerp? En durf jij, net als wij, de grenzen wel op te zoeken met het design voor je restaurant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van het laten maken van een restaurant interieur met ons te bespreken. Over restaurant interieur ontwerp door Studio Solleveld lees je hieronder meer.

Wie is MAATWERK
CONCEPT

Studio Solleveld is het bureau waar je terecht kunt voor restaurant interieur ontwerp met een twist. Wij staan voor echte Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Wat wij doen bij het ontwikkelen van een restaurant interieur ontwerp is durven! En dat betekent dat wij opdrachtgevers graag prikkelen, inspireren en out of the box halen met onze ontwerpen. Een beetje lef van beide kanten is hierbij altijd wel nodig. Wij zoeken bij een interieurontwerp voor een restaurant altijd naar prikkelende uitdagingen. Dat maakt ons werk leuk en voor jou als restauranthouder bijzonder en inspirerend om in te werken.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Een goed restaurant interieur ontwerp maken, begint met een luisterend oor. Dan met enthousiasme en dan met een goed ontwerp dat wordt gemaakt door een bijzonder goed team. Dat is wat Studio Solleveld je biedt als het gaat om interieur ontwerp voor de horeca. En dan? Gezelligheid! Dat is wat gasten moeten ervaren in een goed doortimmerd restaurant interieur ontwerp. Met kleur en vooral variatie in de meubels, gecombineerd met – uiteraard – het heerlijke eten- maak je je restaurant tot een heuse hotspot! Onderscheidend en authentiek zijn, is essentieel om een goedlopend restaurant te creëren.

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Om tot een functioneel, inspirerend en goed doordacht ontwerp voor je restaurantinterieur te komen, doorlopen we een aantal stappen. Eerst bespreken we samen de wensen en doelen die je hebt voor je restaurant. Op basis daarvan maken we een opzet in de vorm van een moodboard. Hiermee zie je direct wat de stijl van het restaurantinterieur wordt. Daarna komen we stapsgewijs tot het uiteindelijke ontwerp dat we uiteindelijk gaan uitvoeren.

Meer weten over projectinrichting voor kantoor?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een restaurant interieur ontwerp door Studio Solleveld? Of wil je eerst graag meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08. Mailen kan ook naar info@studiosolleveld.nl.