Duurzaam huis verbouwen

Architect voor duurzaam huis verbouwen en duurzaam advies

Wil je je huis of kantoor duurzaam verbouwen, zodat het helemaal aan moderne eisen van deze tijd voldoet met een uitstraling die jou of je bedrijf helemaal op het lijf geschreven is? Wij ontwerpen interieurs om in te wonen, te werken, te recreëren en vooral om je thuis te laten voelen in een voor jou passende omgeving! Naast woningen voor particulieren, zijn we zeer ervaren in het ontwerpen van mooie en inspirerende kantoren in een goede werkomgeving. En om de uitvoering van die ontwerpen in goede banen te leiden, zijn wij als architect ook graag aan het roer bij het duurzaam verbouwen van een woning of bedrijfsruimte. Op deze pagina lees je meer over duurzaam ontwerpen en duurzaam verbouwen door Studio Solleveld. Wil je advies over wat er komt kijken bij duurzaam verbouwen zoals wij dat laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat kan telefonisch of per mail.

Wie is MAATWERK
CONCEPT

Studio Solleveld is het bureau waar je terecht kunt voor binnenhuis architectuur met Arnhemse klasse en grensoverschrijdende ambities. Ook als architect van duurzaam verbouwen worden wij ingeschakeld en staan we graag aan het roer. Voor duurzaam verbouwen werken wij als architect samen met een aannemer in Rijssen. Dit bedrijf staat bekend om zijn kennis, advies en uitvoering van duurzame en economisch goede oplossingen bij verbouwen. Verder is het gewoon een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Als we de uitvoering van een ontwerp door hen laten doen, dan wordt het duurzaam verbouwen via een projectmanager in goede banen geleid.

WONEN EN WERKEN
ONDER 1 DAK

Steeds vaker vragen klanten ons om betrouwbare partijen voor de totale oplevering van het ontwerp. Vaak zijn de wachttijden voor duurzaam verbouwen voor particulieren erg lang en dankzij onze jarenlange samenwerking met Het Paleis Interieurinrichters verloopt het oplevertraject van een duurzame verbouwing zeer soepel voor onze opdrachtgevers. Meedenken met oplossingen en advies geven aan de uitvoering van onze ontwerpen door middel van actieve en prettige communicatie; dat is hoe wij samenwerken met deze collega’s. Naast een compleet assortiment van interieurproducten, zijn wij gespecialiseerd in advies over duurzaam verbouwen op het gebied van het plaatsen van vloeren en wanden en gordijnen. Ook kan duurzaam schilderwerk via ons worden gerealiseerd. Kortom: wij bieden het complete plaatje. De woonwens van de klant staat bij ons altijd centraal en niets is te gek!’

Inspiration

ET
ONTWERP
PROCES

Ook werken wij samen met vaste interieur bouwers bij wie duurzaam verbouwen hoog in het vaandel staat. Zij maken feitelijk alles: van keuken tot badkamer tot inloopkast. Het ontwerp dat wij als architect maken en dat door de klant is goedgekeurd, leveren wij als werktekening aan bij de Interieurbouwer. Vaak gaan wij samen met onze opdrachtgever mee om de materialen en ontwerp door te spreken. Ook bespreken we dan gezamenlijk het proces van duurzaam verbouwen en het plaatsen van interieur onderdelen.

Duurzaam uw huis verbouwen? Neem contact op!

Heb je interesse in duurzaam verbouwen om onze interieurontwerpen te laten uitvoeren? Of ontvang je graag advies van ons als architect van duurzaam verbouwen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 28 09 82 08. Mailen kan ook naar info@studiosolleveld.nl.